Home / Marianne

[box]Marianne is STIVAS gediplomeerd en lid van ANBOS. Het STIVAS diploma is een erkend diploma. Een erkend schoonheidsspecialiste moet in het bezit zijn van dit diploma. Marianne heeft alle vereiste kennis in huis op het gebied van huidverzorging.

marianne1Mijn naam is Marianne Blom en ben geboren in Breda. Na de middelbare school heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het toonaangevende Audrey Hermans opleidingsinstituut in Rotterdam. Hier behaalde ik op 10 mei 1976 de diploma’s STIVAS A en B.

De opgedane kennis heb ik meteen in de praktijk gebracht in mijn eerste schoonheidssalon in het centrum van Breda, op de Haagdijk. In 1983 heb ik de salon geopend in de Bredase buurt de Hoge Vucht op de Oostendestraat. Van 1992 tot en met augustus 2016 was mijn salon gevestigd aan de Korte Hil in Breda. Sinds augustus 2016 ben ik een klein stukje verder verhuisd met de salon naar de Kerkuil 3, ook in de Haagse Beemden.

Persoonlijke aandacht en contact met mijn cliënten vind ik belangrijk. Daarom werk ik zonder medewerkers. Door middel van bijscholingscursussen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverzorging.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.

Tot ziens,

Marianne Blom