Home / Behandelingen

[box]Voor het eerst? Indien u voor het eerst bij Salon Marianne komt vindt er altijd een kosteloos intake gesprek plaats. Op deze manier kan met u de beste behandeling voor uw type huid worden besproken.[/box]

Salon Marianne BehandelingenGezichtsbehandelingen met Décaar, Biomaris en Dr. Eckstein: Met producten van deze drie merken verzorgt Salon Marianne vrijwel alle gezichtsbehandelingen. Deze gezichtsbehandeling bestaat uit reinigen, stomen, epileren, harsen, massage, masker en afsluitend dag- of nachtverzorging.

Bio-Peeling: De bekende Bio-Peeling van Décaar. De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en fluorkoolstof is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment

Bruidsmake-up: Bent u de bruid? Voor de voorbereiding van de huid voor een bruid en bruidsmake-up kunt u ook bij Salon Marianne terecht.

Ultrasoon: Met de ultrasoon machine worden de diepere huidlagen geactiveerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd door de huid. De huid kan daardoor meer zuurstof opnemen en de behandeling is bovendien heel rustgevend.

Micro needling: Microneedling is een methode waarbij met een rolletje met zeer fijne naaldjes op gecontroleerde wijze de huid word geperforeerd. Dit resulteert in een vermindering van fijne lijntjes, een gladde, gezonde huid en teint. Ook zeer geschikt voor een huid met littekens door acne. Een veilige techniek voor huidverbetering en huidverjonging.

Couprose: Met een couprose apparaat kunt u kleine steelwratten weg laten branden of kleine bloedvaatjes dicht laten branden.

Overige behandelingen: Verder is Salon Marianne gespecialiseerd in verschillende jeugdbehandelingen en anti-stress behandelingen.